Rohan az idő… de még nem vagy elkésve!

Rohan az idő. Szinte most kezdődött, de máris eltelt a nyár és itt az új tanév. A korlátlanul rendelkezésre álló időnek megint keretet szab az iskola, a különórák, az egyetemi előadások, szemináriumok. A vizsgaidőszak ugyan látszólag még messze van, de gondolj csak vissza rá, milyen gyorsan elteltek a nyári hónapok és tudd, hogy ez fog történni azzal a két és fél – három hónappal is, ami a vizsgákig hátra van.

Kérlek, hogy most, a félév elején állj meg egy pillanatra és emlékezz vissza a tavaszi félévre. Minden vizsgára rendesen felkészültél? Milyen eredményeket értél el? Volt elég időd pihenni, kikapcsolódni, szórakozni? Kényelmes tempóban haladtál a tanulással, vagy az utolsó pillanatban kellett bemagolnod a félév teljes anyagát, átvirrasztva az éjszakákat, lemondva a bulikról?

Amennyiben jóleső érzés tölt el a fenti kérdéseket végiggondolva, akkor egy újabb remek félév áll előtted, tele sok-sok élménnyel, legyen szó tanulásról, sikeres vizsgákról, vagy a gazdag programokkal kitöltött szabadidőről.

A vizsgaidőszak nem feltétlenül fárasztó

Ha jóleső érzés helyett inkább szorongás ébred benned, felmerülnek az állandó fáradtság, a kapkodás rémképei, az elszalasztott szórakozási lehetőségek miatti szomorúság, a sikertelen vizsgák emlékeit pedig igyekszel minél mélyebbre temetni magadban, akkor tudd, hogy most vagy a legjobb pillanatban ahhoz, hogy ez többé ne így legyen.

Az idő ugyan rohan, de most még éppen elég van belőle ahhoz, hogy megtervezd és a gyakorlatban is ki tudd magadban alakítani azokat a szokásokat, amelyek révén egy csomó korábban eltékozolt időt megtakaríthatsz magadban. Tervezéssel elkerülheted a fölösleges fáradtságot, a hajszát, a szükségtelen kudarcélményeket.

Vannak már ötleteid, hogyan készülsz az előttünk álló félévre időbeosztás szempontjából? Ha van kedved, oszd meg velünk hozzászólás formájában, hogy mások is tanulhassanak belőlük!

Esetleg végiggondolva a fenti kérdéseket, pánikba estél, hogy mihez kezdj az időddel? Elképzelésed sincs, mit kellene másképpen tenned, mint az előző félévben? Vannak kósza ötleteid, de nem tudod őket rendszerbe foglalni, anélkül pedig semmivé foszlanak, elszállnak a levegőbe?

Itt az idő a változáshoz

Nem csak a legjobb pillanatban vagy ahhoz, hogy megváltoztasd az időbeosztási szokásaidat, de a legjobb helyen is! Márpedig nagy tetteket csak a hely és az idő szerencsés együttállása esetén lehet véghez vinni! Ragadd meg a kedvező pillanatot és habozás nélkül kattints erre a linkre, ahol megtudod, hogyan juthatsz hozzá a válaszokhoz a feltett kérdésekre, hogyan teheted széppé, sikerekben gazdaggá és örömtelivé az előtted álló félévet! Ide kattintva pedig minden információt megkapsz, ami a honlapra felkerül a témában.

Szívből kívánom, hogy a következő hónapok meghozzák az életedben azt a változást, amellyel sínre kerülnek a mindennapjaid és bőséges idő áll rendelkezésedre, hogy megvalósítsd legmerészebb álmaidat!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük