fbpx

A december eleji bejegyzésemben, amelyben a várakozásról osztottam meg Veled néhány gondolatot, említettem, hogy szeretnék valami olyat tenni, amire manapság nem sok helyen van példa: többet adni kevesebbért. Ugye nem nagyon találkoztál az utóbbi időben ilyesmivel?

Nos, végre elárulhatom Neked, hogy mivel készültem számodra egyfajta karácsonyi meglepetésként. Ha figyelemmel kíséred a bejegyzéseimet, láthattad, hogy az elmúlt hónapok során kívül-belül megújult az Időkalauz nyomtatott kiadása, új borítóval, szakértői ajánlással és átdolgozott, kibővített tartalommal lett gazdagabb. Az új nyomtatott könyvet már szeptember óta meg lehet vásárolni a kiadónál, azonban az online változat megújítása még váratott magára.

PICT6959vág

Karácsony közeledtével, egyszersmind egy újabb vizsgaidőszak első napjaiban örömmel tájékoztatlak, hogy mostantól az online Időkalauz is a megújult tartalommal áll a rendelkezésedre és

ez még nem minden!

Többször említettem, hogy szeretnék Neked többet adni kevesebbért. Most már biztosan nagyon kíváncsi vagy, ezért elárulom:

Az új online Időkalauz a régi, 1990 Ft-os ár helyett mostantól már 1490 Ft-ért a Tiéd lehet!

Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint ide kattintani, kitölteni az űrlapot, majd a “Megrendelem” gombra való kattintás után követni az oldalon szereplő instrukciókat.

Ugye, hogy többet fogsz kapni kevesebbért? Régebben például nem olvashattál arról, hogyan kell fontossági sorrendet felállítani a tennivalók között és mi a kulcsa annak, hogy valóban eredményesen tudd alkalmazni a könyvben szereplő módszereket. Az új Időkalauzban ezekre a kérdésekre is megtalálod a válaszokat.

Még egy dologra szeretném felhívni a figyelmedet. Karácsony közeledtével biztos Te is azon töröd a fejed, mivel lepd meg szeretteidet az ünnep alkalmából. Nagy valószínűséggel  vannak köztük olyanok, akiken látod, hogy állandó időzavartól szenvednek, folyton halogatják a teendőiket, túlvállalják magukat és egy nagy rohanás az életük. Most segíthetsz nekik azzal, hogy megleped őket egy, a karácsonyfa alá helyezett Időkalauzzal.

Ehhez fel sem kell kelned a fotelból, ide kattintva máris megrendelheted a könyvet azzal, hogy a kosárba teszed és követed az utasításokat. Egy dologra figyelj, hogy ha az új kiadással szeretnéd meglepni rohanásban élő szerettedet, akkor december 16-ig küldd el a rendelésedet, hogy Karácsonyra megérkezzen az ajándék. Ha online rendelés helyett személyesen akarsz elmenni a könyvért, megtakarítva a postaköltséget, a régebbi kiadást több boltban megtalálod december 16. után is, a legfontosabb tudnivalók abban is benne vannak. Ebben az esetben a Partnereim oldalon érdemes körülnézned.

Újkönyv4

Remélem, hogy minden kérdésedre válaszoltam ahhoz, hogy ne jelentsen több gondot az ajándékvásárlás, de ha mégsem, a Kapcsolat oldalon keresztül írhatsz nekem, ígérem, hogy mindenképpen fogok válaszolni.

Sok lehetőséget soroltam fel, ezért még egyszer összefoglalom röviden, mit és hol találsz:

1.  Az online Időkalauz megrendeléséhez kattints ide!

2. A nyomtatott Időkalauz új kiadását ide kattintva tudod megrendelni december 16-ig! Később is rendelhetsz, csak akkor januárig várnod kell a könyvre.

3. Személyes vásárláshoz ide kattintva választhatsz partnereim üzletei közül, ahol még a régi kiadást találod meg!

Szívből kívánok Neked és szeretteidnek is örömteli, boldog Karácsonyt, valamint sikerekben és sok szabad, tetszés szerint eltöltött időben gazdag új esztendőt!