fbpx
“Olyan saját észrevételeket boncol, amit talán eddig még nem tettek meg és mások számára így nem próbáltak átadni. Egyáltalán az pozitívum, hogy elgondolkozott a dolgon a szerző és megpróbálja segítőkészen továbbadni, amit jónak lát.”

Ambrus József
“Mint két felnőtt fiú /pardon férfi/ édesanyja, nagyon jól tudom, hogy van az a korszak, amikor a szülő nem tud jót mondani. Csak a haverok véleménye, megoldása az egyedül helyes. Ajánlom Sármási Zoli Időkalauzát azoknak a szülőknek, akik belefáradtak a meddő próbálkozásba, hogy kamasz csemetéiket valamilyen rendszerre szoktassák. Zoli saját tapasztalatain keresztül a középiskolások és egyetemisták életritmusához igazodó hasznos tanácsokkal látja el korosztályát, melyekkel sok otthoni konfliktus elkerülhető. És ajánlom azoknak a fiatal fiúknak és lányoknak, akiknek sokszor úgy telik el a napja, hogy szinte semmit nem végeztek, és nem is tudják, mivel töltötték az idejüket.”

Szabó Márta
“Szeretettel ajánlom e könyvet mindazoknak, akik megelégelték a folytonos önhibáztatást, csalódást, álmatlan éjszakákat a vizsga előtti utolsó néhány napos tanulási lázban, közben végig aggodalommal és idegeskedéssel eltöltve, s szeretnék végre kezükbe venni az irányítást, teljes nyugalommal és bizonyosság érzéssel, kipihenten menni a vizsgára.”

21-26 év közti egyetemista lány
“Ajánlom mindenkinek, aki időhiánnyal küzd, kaotikus az élete és ezen változtatni szeretne. Ez a könyv megtanít arra hogyan állíthatod össze a napirendedet és felfedezd annak előnyeit.”

20 év körüli gimnazista lány
“Olyan ember gondolatait és hasznos tanácsait olvashatjuk, aki maga is huzamosabb ideig átélte azt a szinte mindannyiunk által ismert helyzetet, amikor összetorlódnak a feladatok. Saját tapasztalatai alapján dolgozta ki messzemenő részletességgel a lehetséges módszereket az időzavar és annak hosszabb távú következményeként fellépő káros hatások elkerülésére. Egyre elfoglaltabb életünkben szó szerint életmentő, egészségvédő lehet, ha az írást nagy figyelemmel elolvassuk, elgondolkodunk rajta és megfogadjuk a tanácsokat. Köszönet a jó gondolatokért és a segítő szándékért!”

46 év fölötti alkalmazott
“Globálisan foglalkozik az időgazdálkodással: a személyiség és kapcsolatrendszere beépül a mindennapi feladatok, csakúgy, mint a nagy célok megvalósításának menetébe. Mindenki megtalálja a könyvben a saját “gyenge pontjait”, amit erősítve még jobban, hatékonyabban gazdálkodhat a legdrágább kinccsel, az idővel.”

46 év fölötti alkalmazott
“Az időhiány megoldásában nekem sokat segített. Az ember mindenhol helyt tud állni ezzel a módszerrel.”

27-35 év közti alkalmazott
“Hasznos ötleteket ad a mindennapi életben az időbeosztáshoz. Felnőtteknek is hasznos aki már nem tanul.”

27-35 év közti alkalmazott

"Mindenkinek ajánlom az Időkalauzt, aki szeretné jobban átlátni az időgazdálkodás témakörét, és a lehető leghatékonyabban szeretné a feladatait ellátni."46 év fölötti vállalkozó

"Az Időkalauz remek olvasmány mindazoknak, akik számára problémát jelent a hatékony időgazdálkodás. A szerző remek tanácsokkal látja el az olvasót az időbeosztással kapcsolatos legfontosabb kérdésekre vonatkozóan. Igyekszik érzelmeinkre, s egyben józan eszünkre is hatást gyakorolni, hogy belássuk, valóban csak rajtunk múlik a nap 24 órájának teljes körű felhasználása."21-26 év közti egyetemista lány

Sármási Zoltán

Közel két évtized köz- és felsőoktatásban szerzett tapasztalatai alapján dolgoztam ki a hatékony tanulás és vizsgára készülés mesterfogásait. Módszereim sikerét igazolja, hogy két egyetemi diplomát is szereztem velük bukás nélkül.
Bővebb információt itt találsz: Rólam