fbpx

2017. április 21-23. között már huszonegyedik alkalommal rendezik meg Budapesten az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban a hagyományos Budapesti Pszichológiai Napokat, vagyis a Pszinapszist, Porondon a valóság címmel. A programban számtalan érdekes előadás szerepel a pszichológia világából, amelyek során neves előadók sokasága törekszik majd arra, hogy segítsen a hallgatóságnak önmaguk és a valamennyiünket körülvevő világ működésének a megértésében. A háromnapos rendezvényen többek közt előadást tart Dr. Almási Kitti, Prof. Dr. Bagdy Emőke, Dr. Belső Nóra, Dr. Buda László, Prof. Mérő László, Pál Feri atya, Tari Annamária, illetve Vekerdy Tamás is, hogy csak az ismertebb előadókat említsem.

A sok-sok érdekes program közül (az előadások mellett műhelyekre és kulturális programokra is el lehet látogatni) különösen is figyelmedbe ajánlok két előadást. Péntek délután 15.30-tól 16.30-ig a Gyémánt teremben Dr. habil. Takács Ildikó a halogatásról tart előadást, szombat délben 11.30-tól 12.30-ig az Eisberg teremben pedig Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus (ő írta az előszót az Időkalauz legújabb kiadásához) beszél majd arról, hogyan tehetjük az életünket a valóságban is olyanná, amilyen életről általában csak álmodni szoktunk.

Mivel a korábbi években többször is megfordultam már a Pszinapszison, bátran állítom, hogy ha Te is szeretnéd kézbe venni a sorsod alakítását, akkor biztosan találsz ehhez útmutatást valamelyik programon. Ha pedig kézzel fogható formában is szeretnél magaddal hozni valamilyen tudást a rendezvényről, akkor látogasd meg a Könyvesházat, amelynek kínálatában rengeteg más kiadvány mellett idén második alkalommal az Időkalauzt is megtalálod majd egy különleges, máshol nem kapható változatban, limitált példányszámban.