fbpx

Bizonyosan Te is gyakran érzed úgy, amikor egy-egy születésnap, vagy év vége alkalmából visszatekintesz az elmúlt évre, vagy akár életednek egy hosszabb szakaszára, hogy csak úgy repül az idő. Nincs ez másként az Időkalauz esetében sem, amely először öt évvel ezelőtt, 2012 elején jelent meg PDF változatban és ma már a harmadik kiadása van forgalomban.

A kezdet

Az elmúlt évek során több, mint háromszáz ember döntött úgy, hogy kezébe veszi a sorsát és megtanulja a korábbinál hatékonyabban menedzselni az idejét. Nekik, és ha Te is köztük vagy, akkor Neked is köszönöm, hogy adtál magadnak egy esélyt arra, hogy kilépj a mókuskerékből, legyőzd a halogatást és a túlvállalást, több szabad időre tegyél szert és letedd a különböző mesterséges élénkítőszereket.

A folytatás

Ugyanakkor Te is láthatod, hogy ez a bő 300 ember mindössze néhány apró csepp a bennünket körülvevő hatalmas ember-óceánban, amelyek 90%-a még nem tudja, hogy az említett problémák legyőzhetők, megelőzhetők és minél fiatalabb korban veszi az ember a saját kezébe az idejét, annál könnyebben veszi át a hatalmat a mindennapjai fölött, annál kevésbé lesz kiszolgáltatva a környezetének. Ennek jeleivel mindannyian találkozunk nap mint nap, akár megválaszolatlan e-mailek, akár sorbanállások, vagy más jellegű várakozások formájában.

A jelen

A küldetésem öt év után is változatlan: megtanítani a fiatalokat a hatékony időgazdálkodás mesterfogásaira és tudatosítani bennük, hogy kávé és energiaitalok, illetve éjszakai tanulás nélkül is fel lehet készülni a vizsgákra, tudatos döntések révén el lehet végezni mindent a maga idején és nem attól lesz az ember sikeres, ha a környezetében élők minden óhaját megpróbálja teljesíteni.

Ha szeretnél nekem segíteni a küldetésem teljesítésében, akkor arra kérlek, hogy oszd meg az Időkalauz oldalát barátaiddal, ismerőseiddel és hívd meg őket az Időkalauz Facebook oldalára is, hogy első kézből értesülhessenek a legfrissebb időgazdálkodási tippekről, módszerekről.

Ahhoz, hogy rohanó világunkat képesek legyünk közösen megfékezni és egy új, emberségesebb tempót diktálni, nem 300, hanem 300 000, vagy inkább 3 000 000 emberhez kellene eljuttatni az Időkalauzt a következő öt évben. Még egyszer köszönöm, hogy ha segítesz a célom elérésében és nemcsak magadnak, hanem a közvetlen környezetednek is segítesz abban, hogy megismerjék a Magyarországon az  egyetlen fiataloknak szóló időgazdálkodási kiadványt és Veled együtt ők is az idő uraivá válhassanak.

Szívből kívánok Neked és a körülötted élőknek is sok sikert és sok szabad időt!