fbpx

Mintha ma lett volna, amikor 2013 őszén először jelent meg nyomtatásban az Időkalauz, az éjszakai tanulás ellenszerét és a hatékony időbeosztás mesterfogásait bemutató kiadvány, amely a maga nemében a mai napig egyedülálló a hazai piacon.

Az elmúlt évek során több száz olvasó vette kézbe a könyvet és ismerte meg azokat a módszereket, amelyek segítségével az idő legyőzendő ellenfél helyett a barátunkká tehető, a halogatás és a túlvállalás pedig elkerülhető. Utóbbi két jelenséghez Időközben csatlakozott a kóros feledékenység is, amely ma egyre több embert kerít a hatalmába kortól függetlenül, mint a túlterhelt agy szükségszerű védekezési eszköze. Jó hír, hogy az Időkalauzban olvasható módszerek ez ellen is hatékony segítségül szolgálnak.

Innen indult a nyomtatott Időkalauz pályafutása

Amennyiben Neked már megvan az Időkalauz első, vagy a két évvel később, 2015 őszén megjelent új kiadása, amely bővített tartalommal, Gál Veronika borítójával és Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus előszavával várja a halogatástól és a túlvállalástól elgyötört, vizsgáktól rettegő fiatalokat (és idősebbeket), akkor szerencsés vagy. Te már ismered az utat a szabadabb élet felé, ahol van idő megállni, lazítani, átértékelni, újratervezni dolgokat. Bízom benne, hogy az Időkalauz hatékony segítségül szolgált számodra az időbeosztásod megújításához.

Ma pedig ez a változat várja az olvasókat

Ha van kedved, oszd meg a tapasztalataidat hozzászólásban itt a bejegyzés alatt, hogy minél többen okulhassanak belőle, vagy ha nem szeretnéd nyilvánosan megtenni ezt, akkor írhatsz nekem a Kapcsolat oldalon megadott e-mail címre, vagy az űrlap elküldésével is, hogy a tapasztalataid révén együtt még több embernek tudjunk segíteni a hatékony időbeosztás kialakításában és egy boldogabb élet elérésében. Persze azt is megteheted, hogy ha tetszett az Időkalauz, akkor ajánlod azoknak a rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, akikről tudod, hogy nekik is problémát jelent az idővel való bánásmód. Gondold csak végig, milyen öröm lesz, majd, amikor végre egymás számára is lesz időtök, valamilyen közös programra, vagy csak egy jó beszélgetésre.

Persze az is lehet, hogy még nincs saját Időkalauzod. Ebben az esetben a legjobb időben vagy, mivel mikor máskor lenne érdemes nekiindulni az új időbeosztásod felépítésének, mint a nyári pihenés után feltöltődve, amikor egy újabb tanulással, vagy munkával töltendő időszak előtt állsz. Javaslom, hogy látogass el erre az oldalra, válaszd ki, hogy a számítógép képernyőjén szeretnéd olvasni a könyvet, vagy inkább a hagyományos, lapozható formát vennéd igénybe, és kövesd az oldalon szereplő útmutatást.

Kívánom, hogy az előtted álló időszak szép és tartalmas legyen, tapasztald meg a csodát, amit az idővel való tudatos bánásmód elsajátítása jelent. Legyen sok sikered és még több szabadon eltölthető időd!