fbpx

Szeretettel üdvözöllek a nyár utolsó estéjén, mielőtt beköszönt az ősz, a szeptember és vele rövidesen az új tanév, az új szorgalmi időszak. Remélem, jól telt a nyarad, kipihented az elmúlt év fáradalmait, a vizsgaidőszakot és sok szép élménnyel gazdagodva, tettre készen állsz az új kihívások elé.

autumn-209479_1920Fotó: www.pixabay.com

Minden kezdet, így a tanév kezdete is kiválóan alkalmas új szokások bevezetésére és elsajátítására. Így van ez a tanulással és az időgazdálkodással is. Ha most, a szorgalmi időszak elején elkezded alkalmazni azokat a módszereket, amelyeket az Időkalauzból tanultál, akkor a vizsgaidőszak biztosan nem fog problémát jelenteni, ezért javaslom, hogy ha már a birtokodban van a könyv, akkor vedd elő és lapozd át azokat a fejezeteket, ahol az általad a következő időszakban alkalmazni kívánt módszerek találhatók.

Ha még nincs a birtokodban a könyv, akkor jó hírem van a számodra: készülök egy apró meglepetéssel, egy olyan gondolatébresztővel, amely az Időkalauzhoz hasonlóan rövid lesz és tömör, ezt ingyen le tudod majd tölteni. Erre még egy kicsit várni kell, de természetesen ettől függetlenül máris megszerezheted magát az Időkalauzt is, ha ide kattintasz.

A lényeg, hogy ha ebben a tanévben szeretnél változtatni a tanulási, időgazdálkodási szokásaidon, akkor ne halogasd a kezdést, mert minél később fogsz hozzá a változtatáshoz, annál kevesebb idő áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a megfelelő pillanatokban már készségszinten tudd alkalmazni az új módszereket.

Kívánom neked, hogy az új tanév, az új egyetemi félév meghozza számodra a kívánt sikereket, mind a tanulás, mind az élet többi területén!