fbpx

Szeretettel üdvözöllek a hosszúra nyúlt nyári szünet után! Remélem, kellemesen teltek az elmúlt hónapok, kipihented az előző év fáradalmait és nagyszerű élményekkel gazdagodtál. Azonban, mint tudjuk, semmi sem tart örökké, így a nyári vakáció sem, újra itt az ősz, a tanulás ideje, amit, ha megfelelő módon kezdesz neki, most örömtelivé és sikerekben gazdaggá tehetsz.

Ha már korábban olvastad az Időkalauzt, javaslom, most az új tanév elején vedd elő ismét, és lapozd végig, hogy felelevenítsd azokat a szokásokat, amelyeket remélhetőleg az előző évben már sikeresen alkalmaztál. Emlékszel? Erről a könyvecskéről van szó, keresd meg a polcodon, vagy az íróasztalodon, ahol legutóbb hagytad!

Újkönyv4

Ha esetleg még nem ismered az éjszakai tanulás ellenszerét és a hatékony időbeosztás mesterfogásait, akkor sincs semmi baj. Számodra most egy különleges ajánlatom van. Ha kíváncsi vagy, milyen módszerekkel tudnád felturbózni a tanulási képességeidet úgy, hogy még szabad időd is bőven marad mellette, akkor a legjobb helyen jársz!

Az elmúlt hónapok során számos visszajelzést kaptam az Időkalauz olvasóitól, akik megosztották velem tapasztalataikat arról, hogyan tudták hasznosítani a benne foglaltakat az életükben, illetve miképpen vélekednek a könyvről. Néhányat közülük máris elolvashatsz ezen az oldalon. Ugyanakkor építő jellegű javaslatok is érkeztek, amelyek sokat segítettek abban, hogy számodra még könnyebb legyen elsajátítani a hatékony időbeosztás mesterfogásait. Hogyan nyílik erre lehetőséged?

Nos, engedd meg, hogy bemutassam Neked az Időkalauz új kiadását, amely megújult külsővel és kibővített tartalommal már készen áll arra, hogy útikalauzod legyen a tanulási szokásaid megújításához, az eddiginél több szabad idő eléréséhez vezető úton. Ez a könyvecske lesz az, amelynek birtokában a vizsgaidőszakban is nyugodtan álomra hajthatod a fejedet anélkül, hogy a vizsgák sikere miatt aggódnod kellene.

PICT6933 vag

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, aki évek óta segít Hozzád hasonló fiataloknak abban, hogy hatékonyabban osszák be az idejüket és a tanulmányaikat, a következőket írja az új kiadásról:

Benjamin Franklin egyszer azt mondta: „Szeretik az életet? Akkor ne pazarolják az időt, hiszen ebből tevődik össze az életünk!” Az elég jó időgazdálkodási rendszer kialakítása akkor működhet a leginkább, ha képesek vagyunk meglátni az összefüggést, az idő valójában egyenlő az élettel. Hiszen való igaz, mennyire máshogy hat az a kérdés, hogy mivel is töltsük a következő néhány szabad óránkat, minthogy mire fordítsuk a következő pár órában az életünket? Árnyalatnyi, de lényeges különbség. Ha pedig ez a belátás megtörténik, akkor a módszertani segédanyagoknak nagy szerepe lesz. Itt kaphat helyet Sármási Zoltán jelen munkája is. Fontos kiemelni, hogy nem egy univerzálisan működő, mindenkire jellemző időgazdálkodási szokásrendszert érdemes keresnünk, ugyanis ez egy délibáb utáni hajsza lenne. A cél sokkal inkább egy személyes időgazdálkodási életstílus kialakítása lehet csupán, mely a mindennapokban segít eligazodni, irányt mutat, sőt, néha erőt is ad.”

Ha Te is szeretnél könnyebben eligazodni a mindennapokban, úgy érzed, szükséged van iránymutatásra, sőt, némi erőre is, akkor nincs más tennivalód, mint rákattintani az alábbi képre és az Underground Kiadónál megrendelni a saját Időkalauzodat. Egyelőre csak nyomtatott változatban lehet a Tiéd az információ, de később lesz lehetőség PDF formátumban is olvasni, hasonlóan a régi kiadáshoz. Szívből kívánom, hogy sok örömöt okozzon a könyv forgatása és hozzon számodra minél több sikert és szabad időt!

Zöld nyíl

Kattints a képre!